Dark Clan Forum

Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Go Down
Print
Author Topic: Rypel Cam for UT3  (Read 46648 times)
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #60 on: Sat 02.04.2011 21:12:46 »

hey ppl  ihave a question !!! when u made the road , put the speed and all is ok !! in demo !!! how to record ? need to use fraps ?
Yes, fraps is the first choice screen recording software for 3d games. Also Xfire, camtasia and others can be used to record the rypel cam scenes.

Mess with the best, die like the rest
Axwell{VS}
Doublekill Member
**
Offline Offline

Posts: 62



« Reply #61 on: Sat 02.04.2011 21:15:28 »

ok thx ! but at what fps i need to set it (to be good video, and to not have a lot og GB ...) ?

Think you are nooB ... ?
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #62 on: Sat 02.04.2011 21:45:22 »

ok thx ! but at what fps i need to set it (to be good video, and to not have a lot og GB ...) ?
30 fps - depending on the write performance of your hard disks, fraps may not be able to keep up with more fps at elevated video resolutions anyway. And youtube recodes videos to 30fps only, as for now.
Set frame smoothing in ut3 to the same amount of frames like fraps records at.

For raw video downloads more fps would be useful, say, up to 50-60 fps.


If storage space is a problem for you: virtualdub allows to trim the fraps footage in a quick and lossless way ('direct stream copy').

Mess with the best, die like the rest
Axwell{VS}
Doublekill Member
**
Offline Offline

Posts: 62



« Reply #63 on: Sun 03.04.2011 06:47:49 »

ok thanks.  Smiley

Think you are nooB ... ?
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #64 on: Sun 22.05.2011 16:41:33 »

i have a new strange bug...maybe since i ve installed rcam:

everytime i start to demorec my mouse is becoming very slow, no clue why!!

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #65 on: Sun 22.05.2011 18:24:08 »

i have a new strange bug...maybe since i ve installed rcam:

everytime i start to demorec my mouse is becoming very slow, no clue why!!
rcam is active only during the demo playback. The demorecspectator (still the default by Epic for demo recording) shouldn't be affected in any way. Proof check this by restoring DecalManagerClassPath=UTGame.UTDecalManager in UTGame.ini (=do not load RypeL Cam).

Mess with the best, die like the rest
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #66 on: Sun 22.05.2011 20:27:10 »

didnt helped...maybe i ve got it since i use the game and engine ini from blo0dy? msn004.gif

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
Bloody.Bender
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3498



« Reply #67 on: Sun 22.05.2011 21:52:56 »

UUUUUUUUH! its bloodys fault!

I never witnessed anything similar :>

Let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat, but these names never die. Let them say I lived in the time of Narcisuss, sculptor of physiques. Let them say I lived in the time of Zyzz.
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #68 on: Mon 23.05.2011 08:51:34 »

i will record it today  xxxras.gif
BLAME BLĂ–DIE! msn012.gif

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
joaoFCB
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 857


UT3 Fick Clan


« Reply #69 on: Mon 23.05.2011 14:01:45 »

and why do "we" have 3.07 but Vegas has 3.08?  xxxshifty.gif

Fick Clan is reviving! Join us at www.fick-ut3.tk
iFCB
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #70 on: Mon 23.05.2011 18:56:06 »

and why he has installed ut3 again!?  afrodd.gif

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #71 on: Mon 23.05.2011 19:20:21 »

This:
and why he has installed ut3 again!?  afrodd.gif

Is the answer to that:
and why do "we" have 3.07 but Vegas has 3.08?  xxxshifty.gif
« Last Edit: Mon 23.05.2011 19:20:44 by VegasKill »

Mess with the best, die like the rest
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #72 on: Mon 23.05.2011 19:22:58 »

sev <3 joao! gaypower ftw

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
joaoFCB
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 857


UT3 Fick Clan


« Reply #73 on: Mon 23.05.2011 19:45:24 »

i just wanted to ensure a new rypel cammy was coming out <3

Fick Clan is reviving! Join us at www.fick-ut3.tk
iFCB
Bloody.Bender
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3498



« Reply #74 on: Mon 23.05.2011 19:51:22 »

Maybe it's the aimbot thats causing the problems Sev?!

Let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat, but these names never die. Let them say I lived in the time of Narcisuss, sculptor of physiques. Let them say I lived in the time of Zyzz.
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #75 on: Mon 23.05.2011 19:53:16 »

maybe i will try it without!...

what?..shit...a trap!!!!

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #76 on: Tue 19.07.2011 22:44:59 »

RypeL Cam 3.08 is released:

Download: RypelCam UT3 Edition v3.08

Changes from 3.08 to 3.07:

- fixed error on accessing 'CC'
- added locked view in 3rd person based on player's viewpoint for players and Vehicles
   (replaced with serversided demos, 'L')
- enhanced the spectate projectile function (Numpad 6)
   the W and S keys smoothly change the spectating distance
   eased access to the function
- replaced spline texture

Mess with the best, die like the rest
DEVIL_77
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 544



« Reply #77 on: Sun 21.08.2011 00:21:12 »

Thanks Vega  afrodd.gif

I'm actually doing a fragmovie with the version3.07 & do you think that i need to change rypelcam for the last version?
« Last Edit: Sun 21.08.2011 00:21:34 by DEVIL_77 »

http://www.diabloprogress.com/player/devilinside-2230

"There is no knowledge, that is no power"
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #78 on: Sun 21.08.2011 07:45:55 »

Thanks Vega  afrodd.gif

I'm actually doing a fragmovie with the version3.07 & do you think that i need to change rypelcam for the last version?
Yes, I recommend the update, considering the 'cc none' access errors in 3.07.
Each frame, UT3 writes error warnings about a missing camera class to the logfile - restraining the write performance of your hard disk. In theory, 3.08 should increase the fps you can record with fraps.

ps. there is still a 'cc none' warning if you spectate a vehicle/hoverboard. - to be fixed in a future version. Wink

Mess with the best, die like the rest
DEVIL_77
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 544



« Reply #79 on: Sun 21.08.2011 12:27:31 »

Thanks Mister Vega for your advice & your help on rypelcam  afrodd.gif
Scientist.pac will take my sequences on rypelcam & add some effects on it Wink

A present for you Mister Vega  Grin :

You will see some NEW awesome fraps that you never did in UT3 (sure !!! ^^)... This is the reason why you see, since a few weeks, some BKRT in public doing ... lol unreal frags  msn012.gif
« Last Edit: Sun 21.08.2011 12:30:01 by DEVIL_77 »

http://www.diabloprogress.com/player/devilinside-2230

"There is no knowledge, that is no power"
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Go Up
Print
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
© 2008-2016 | design by radarfox | webmaster VegasKill