Dark Clan Forum

Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1] 2 3   Go Down
Print
Author Topic: RCam discussion & Feature requests  (Read 8200 times)
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« on: Tue 21.06.2011 12:24:36 »

You think you can contribute to RypeL Cam, have advices, suggestions or questions? - post in this topic!

Mess with the best, die like the rest
Assasins
Doublekill Member
**
Offline Offline

Posts: 38



« Reply #1 on: Tue 21.06.2011 21:35:29 »

Hello, i have a question: in server demo with RCam 3.07 when i watching by 1st face instead of impact hammer player have other weapon, rocket launcher for example. Is it possible to fix it? Thx.

When life gives you spam, just make a sandwitch.
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« Reply #2 on: Tue 21.06.2011 22:14:11 »

Hello, i have a question: in server demo with RCam 3.07 when i watching by 1st face instead of impact hammer player have other weapon, rocket launcher for example. Is it possible to fix it? Thx.
I know what you mean, when the 1st person perspective doesn't update items on the HUD or keeps showing the wrong weapons, whereas the 3rd perspective shows the actually selected weapon.
Allow me to forward this questoin since I have no clue if it can be fixed.

Mess with the best, die like the rest
Assasins
Doublekill Member
**
Offline Offline

Posts: 38



« Reply #3 on: Wed 22.06.2011 10:44:51 »

Well I thought as much, thk anyway.

When life gives you spam, just make a sandwitch.
Bloody.Bender
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3498



« Reply #4 on: Wed 22.06.2011 13:27:23 »

Well I thought as much, thk anyway.

Do you have "Switch to best weapon when pick up" turned on?

Let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat, but these names never die. Let them say I lived in the time of Narcisuss, sculptor of physiques. Let them say I lived in the time of Zyzz.
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« Reply #5 on: Wed 22.06.2011 21:52:41 »

Do you have "Switch to best weapon when pick up" turned on?
I never used the automatic weapon switch and had that issue too.

To conclude from the 3rd person view, the demo contains the necessary data to allow this weapon switching to be fixed. The weapons could be removed (like the 'i' keybind in RypeL Cam) and replaced by the weapons as the 3rd person view recognizes them. But I'm not familiar with the ut3 code controlling this and it could end up in a lot more of work than it sounds like.
The weapons used by those 2 perspectives are not the same package, the issue could be caused as a result of that.

[Waiting for our uscript experts]  whistle  [/Waiting for our uscript experts]

Mess with the best, die like the rest
RattleSN4K3
Moderator
****
Offline Offline

Posts: 980


« Reply #6 on: Wed 22.06.2011 22:10:26 »

Well, i think there is a solution for that (would a bit hacky, but it would work). Need to work on it, the next weeks (less time atm).

Assasins, can you uploaed a demo for me/us, so we can try to work along this specific problem?
Assasins
Doublekill Member
**
Offline Offline

Posts: 38



« Reply #7 on: Mon 27.06.2011 22:31:29 »

Well, i think there is a solution for that (would a bit hacky, but it would work). Need to work on it, the next weeks (less time atm).

Assasins, can you uploaed a demo for me/us, so we can try to work along this specific problem?
No thx for help, but i think without coding no solution for that and this is dont important for me now, just interested.

When life gives you spam, just make a sandwitch.
Smile4eveR
Doublekill Member
**
Offline Offline

Posts: 36



« Reply #8 on: Mon 18.07.2011 15:47:07 »

i have a sugestion >>> Vega can u introduce the option to get time back ? couse its rly hard to restart every time demo *(

search, what can make you SMILE !!! :D
DeadlySev
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 1113



« Reply #9 on: Mon 18.07.2011 16:03:21 »

sry smile but its inpossible...:(

I have chosen _darkness_ to be my guide
War is in my heart, death is by my side
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« Reply #10 on: Mon 18.07.2011 19:12:18 »

i have a sugestion >>> Vega can u introduce the option to get time back ? couse its rly hard to restart every time demo *(
No, no solution for that, yet.
Rcam 3.08 will be out soon with some improvements, thanks to the help of Rypel and Rattlesnake.

Mess with the best, die like the rest
DEVIL_77
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 544



« Reply #11 on: Mon 18.07.2011 19:20:03 »

No, no solution for that, yet.
Rcam 3.08 will be out soon with some improvements, thanks to the help of Rypel and Rattlesnake.
Really??? When???  Grin  afrodd.gif cauz (i've got the pile...  Grin ) i have started 2 long "projects" on UT3...

Can you change the view for the zoom of the sniper?Huh?  whistle (i think not...)
« Last Edit: Mon 18.07.2011 19:23:15 by DEVIL_77 »

http://www.diabloprogress.com/player/devilinside-2230

"There is no knowledge, that is no power"
RattleSN4K3
Moderator
****
Offline Offline

Posts: 980


« Reply #12 on: Tue 19.07.2011 06:19:56 »

Can you change the view for the zoom of the sniper?Huh?  whistle (i think not...)
You mean you want to have a zoomed view if the players uses the secondary fire of the SniperRifle? I tried to get information about that issue, unfornately all these information are not "stored" into a demo.

But who knows, maybe this feature will come ...
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« Reply #13 on: Tue 19.07.2011 11:58:09 »

Can you change the view for the zoom of the sniper?Huh?  whistle (i think not...)
Is the sniper scope view texture without zoom enough?

Mess with the best, die like the rest
DEVIL_77
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 544



« Reply #14 on: Tue 19.07.2011 17:43:44 »

 Crazysmile1 What i mean is :
When you look a guy with a snipe on a demo, you can't see the zoom he did to kill the other guy like this :


FATALITY...  xxxlaugh.gif
« Last Edit: Tue 19.07.2011 17:45:11 by DEVIL_77 »

http://www.diabloprogress.com/player/devilinside-2230

"There is no knowledge, that is no power"
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« Reply #15 on: Tue 19.07.2011 20:31:07 »

When you look a guy with a snipe on a demo, you can't see the zoom he did to kill the other guy like this :
Strange, I always thought the sniper rifle disappears in a demo and you don't see the scope texture. Same as you don't see the Redeemer Cam in a demo. Just to get sure: Is this gif made from a demo?


About the sniper zoom, Rattlesnake answered you.
It'd be possible to add a 'fictive' zoom by decreasing the fov - but with questionable benefit.

Mess with the best, die like the rest
joaoFCB
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 857


UT3 Fick Clan


« Reply #16 on: Tue 19.07.2011 20:49:32 »

you CAN see the zoom if you the demo you have is client side, like this small moment after the HS for example (min 1.20) :

i got it when The Last Server was still up giving us every demo from eveyr match automaticlally

If it is Server side:
min 2.29
i did use zoom on those sniper shots (except the final HS)
« Last Edit: Tue 19.07.2011 20:50:28 by joaoFCB »

Fick Clan is reviving! Join us at www.fick-ut3.tk
iFCB
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3872



« Reply #17 on: Tue 19.07.2011 20:58:31 »

If it is Server side:
min 2.29
i did use zoom on those sniper shots (except the final HS)
Isn't this a no-scope frag? xxxshifty.gif
The scope texture is missing and the sniper rifle is visible all the time.
« Last Edit: Tue 19.07.2011 20:59:30 by VegasKill »

Mess with the best, die like the rest
joaoFCB
Mr. Massacre
*****
Offline Offline

Posts: 857


UT3 Fick Clan


« Reply #18 on: Tue 19.07.2011 22:28:37 »

ok maybe it is, can't really remember Grin
but i know that some frags i recorded or rewatched later i used zoom and on demos it doesn't show up..

Fick Clan is reviving! Join us at www.fick-ut3.tk
iFCB
RattleSN4K3
Moderator
****
Offline Offline

Posts: 980


« Reply #19 on: Wed 20.07.2011 08:25:21 »

Okay. So there is a zoomed view in a clientside recorded demo?
So, i would be possible to add this zoom overlay.
Pages: [1] 2 3   Go Up
Print
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
© 2008-2016 | design by radarfox | webmaster VegasKill