Dark Clan Forum

Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Go Down
Print
Author Topic: My new UT3 bug list in Epic's Forum  (Read 18846 times)
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #80 on: Fri 26.12.2008 22:22:44 »

@Vegas:
Ok, do you know a suitable html color code?
I know that 000000 is black and FFFFFF is white, I googled a little bit but did not find a perfect one.
Maybe you can say a good code :)
Shades of gray go from #111 to #999. Here you got a reference: http://www.two4u.com/color/medium.html

BTW: How can I add a small logo?
As your logo?
Just create a 16x16 Gif, rename it to favicon.ico and put it in your server root where the index.html is. Remember that it works with all major browser except the ie... if you care, you better try to google for "favicon.ico".
Greets  wink2.gif

Mess with the best, die like the rest
aka_sova
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3162



« Reply #81 on: Sat 27.12.2008 01:19:16 »

Nightmare, RMB = right mouse button, all gamers use this therm :) Double A/D - just click A/D twice, like you do to jump to left or right.

     <=== click!
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #82 on: Sat 27.12.2008 13:45:37 »

@VegasKill:
Ok thanks, I will try it!

@aka_sova:
lol okay :D
Now I know it^^
I'll try it.

Greets

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #83 on: Sat 27.12.2008 15:56:36 »

OK, I reply again because Edit does not bump the thread as I know:

My current version:
http://freenet-homepage.de/nightmare85/ut3/bugs/bug_list_test2.htm
(and the old version: http://freenet-homepage.de/nightmare85/ut3/bugs/bug_list.htm)

- dark grey background
- icon
- link to my Epic forums profile (1st big line)
- acknowledgements and credits link
- removed unnecessary lines in img-tags:
instead of <img src=http://freenet-homepage.de/nightmare85/ut3/bugs/03_favorites_th.jpg></img> I now just write
<img src=03_favorites_th.jpg></img>
- and some small text changes (added some more words^^ - but not changed any bugs)
Ah and since I have loading problems with the site, I decided to use kilu as well.
That means I will write both links in case 1 does not work.
As the Germans say "Doppelt hält besser^^"
http://nightmare85.kilu.de/ut3/bugs/bug_list_test2.htm

Greets and thanks :)

« Last Edit: Sat 27.12.2008 15:59:04 by Nightmare »

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #84 on: Sat 27.12.2008 17:18:42 »

@ Night: Looks lots better to read now  wink2.gif

@ a sova: RMB, Right Man, Bye  laughanim2.gif

Mess with the best, die like the rest
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #85 on: Sat 27.12.2008 20:00:14 »

Ok, thanks :)

I worked a little bit on the German version :D
I'm not the best translator and the site is not completely translated yet, but I made and tried a lot^^:
(It is especially difficult to translate some of the quotes - hell  Undecided )
http://nightmare85.kilu.de/ut3/bugs/bug_list_ger_v2.htm
(Seems that kilu has its own icon?)
http://freenet-homepage.de/nightmare85/ut3/bugs/bug_list_ger_v2.htm
And I will change the "ihr" to "man" because I decided to write in the "man"-version.
I will check everything after I'm ready

P.S. Ignore the flags, the links won't work correctly because these are only tests (but they will work of course when the rest is ok^^)

P.S.2. Does every current browser support ä, ü etc?
I just wrote in my source code ä ü instead of things like &auml

Greets

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #86 on: Sat 27.12.2008 23:42:38 »

(It is especially difficult to translate some of the quotes - hell  Undecided )

Maybe its more correct if you leave the original quotes in addition than?

Does every current browser support ä, ü etc?
I just wrote in my source code ä ü instead of things like &auml

I can see everything correctly with all mayor browser, so you've choosen the correct content type and therefore all browsers should display it correctly. The only thing you should check is the font color of the body text: it is green in ie and gray in all other browser.
Greets

Mess with the best, die like the rest
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #87 on: Sun 28.12.2008 01:47:22 »


Maybe its more correct if you leave the original quotes in addition than?
Hmm but some bug descriptions contain only 1 quote - nothing more.
Seems a little bit bad for a translated site.

Quote
The only thing you should check is the font color of the body text: it is green in ie and gray in all other browser.
Greets
Thanks for this advice, I never would have known this.
I tried some things and it seems the IE has problems with <font color="grey"> !?! (even without the "").
That means I have to find the exact html code for the current font color.
But this shouldn't be that problem since I can compare the sites.

Ok, seems "#777777" is nearly the same as "grey" (slightly darker).

Greets

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #88 on: Fri 02.01.2009 00:02:00 »

Hello,

First: Happy new year to you all :)

As already said I've updated my thread.
But before talking about the changes in the thread, I want to say something more important (at least for me):
I was disappointed of the less possibilities in the forum (even no IMG-tags).
So I decided to create my own site with my own wishes.
Of course I update the site and this thread synchronously - so don't worry.
The site is nothing special but I think enough for this list and it has some advantages compared to the thread:
- real thumbnails: the complete file size of the site is around 3 MB (10 times smaller than the thread)
- internal hyperlinks: you can reach every bug faster and you can always go back to the overview
- no parts needed - 1 site (maybe no advantage for you, but for me)
- maybe better font and color (I think it's better but well, everyone's own opinion)
- also a German version^^ (however, only 1.6 until now and not perfectly translated until no) - will be updated tomorrow, but I guess no one cares about it :D)

http://nightmare85.kilu.de/ut3/bugs/bug_list.htm
(If there is a problem with the link, then use this):
http://freenet-homepage.de/nightmare85/ut3/bugs/bug_list.htm

Now the changelog:

- Changed bugs:
-- #04: small grammar fix
-- #10: title change (driving "through" instead of "over")
-- #15: now written: Shock Rifle instead of Shock Core
-- #16: now written: Animation instead of screenshot
-- #24: small grammar fix
-- #25: small grammar fix
-- #32: small grammar fix
-- #47: better description in my 1st sentence
-Added bugs:
-- #53. Power-ups colors do not always disappear from vehicles
-- #54. Jumping through lifts
-- #55. Multiple kills announce bug
-- #56. Loosing team points in Team Deathmatch if new player leaves
-- #57. Players can continue to move after the match has ended
-- #58. Viper pilots can often survive headshots
- updated credits
- changed the text with the "file size"
- added the html links in the main post and an extra sentence
- added the thread for the X-Fi X-RAM OpenAL fix

And as always:
Bugs, which I haven't mentioned now, I still can mention in future :)

Thank you for supporting!
Let's see if we will provit of it (I really hope it!)

http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=627215

Thanks Darks :) :)  embarrassed  finger

Greets

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #89 on: Fri 27.02.2009 15:52:33 »

Guys, please help me out.
One player says it is possible to stay on the hoverboard under water.
He just showed me screenshots:




I can't get this!
I always fall from the hoverboard...
He uses version 1.3.

It works if you try it with "god", but I hardly believe he used a cheat^^
And he said you have to jump with the hoverboard into the water (from the high place).

Greets

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
Bloody.Bender
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3498



« Reply #90 on: Fri 27.02.2009 16:49:55 »

I think he used God Mode! Cause if you fall from that height it makes damage with or without hoverboard  Wink

Let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat, but these names never die. Let them say I lived in the time of Narcisuss, sculptor of physiques. Let them say I lived in the time of Zyzz.
aka_sova
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3162



« Reply #91 on: Fri 27.02.2009 18:32:59 »

If you fall into the water even from very high place you don't get damage, people jump a lot off raptor when it's going to be down into the water and don't lose any hit point at all.

     <=== click!
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #92 on: Fri 27.02.2009 18:35:20 »

If you fall into the water even from very high place you don't get damage, people jump a lot off raptor when it's going to be down into the water and don't lose any hit point at all.
But not while being on the hoverboard!
I don't think its possible (except if you are out of the map (like the water below the glitch in susp on one of the flagbuildings, below the hole in the ground).

Mess with the best, die like the rest
aka_sova
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3162



« Reply #93 on: Fri 27.02.2009 18:40:17 »

If you fall into the water even from very high place you don't get damage, people jump a lot off raptor when it's going to be down into the water and don't lose any hit point at all.
But not while being on the hoverboard!
In fact i never tried to do this on hover... msnembarr.gif

     <=== click!
Bloody.Bender
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3498



« Reply #94 on: Fri 27.02.2009 20:15:41 »

It happened to me one time in necro. As I jumped from a tentacle into the green water. But dont ask me how^^

Let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat, but these names never die. Let them say I lived in the time of Narcisuss, sculptor of physiques. Let them say I lived in the time of Zyzz.
aka_sova
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3162



« Reply #95 on: Fri 27.02.2009 20:34:23 »

It happened to me one time in necro. As I jumped from a tentacle into the green water. But dont ask me how^^
if you tell you did it there i think there is sense in trying to repeat it, i'll do it at leasure

     <=== click!
VegasKill
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 3869



« Reply #96 on: Fri 27.02.2009 21:20:09 »

I tryed it after Wojci gave me the tip to practice a bit offline too  msnembarr.gif
It didn't work for me since a high-impact hoverboard landing to the water surface lets you crash right there and not on the ground. I found nothing in the middle: crashing if jumping from the top of necro-bridge or staying on the hoverboard ON the water surface by jumping from the  entacles near bridge.

...and I noted some things:
- If you viper self-distruct you won't get hurt if you land on a water surface with the hoverboard
- same for the use of boots (not for ground-hammerjumps)
- You can change to the hoverboard if you are in the water and your character jumps towards a wall on the side of the waterplace (where you still can't get out of the water)  tongue
« Last Edit: Fri 27.02.2009 21:22:41 by VegasKill »

Mess with the best, die like the rest
Bloody.Bender
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3498



« Reply #97 on: Fri 27.02.2009 21:22:26 »

It happened to me 1time. I'm sure it was a bug or someone pushed me under water.  Wink

Let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat, but these names never die. Let them say I lived in the time of Narcisuss, sculptor of physiques. Let them say I lived in the time of Zyzz.
Nightmare85
Godlike Member
****
Offline Offline

Posts: 405


will not come back!


« Reply #98 on: Wed 04.03.2009 17:33:06 »

Sometimes I shoot with my tank enemy scorpions and they survived it.
That mostly happens during the boost/self-destruct sequence.
Is there a bug or just bad-luck?
I'm absolutely sure I hit them but they still survive it and damage the tank!

Greets

I left this forum because of Mordsspass' senseless closings and deletings.
aka_sova
Dark Clan Member
*
Offline Offline

Posts: 3162



« Reply #99 on: Wed 04.03.2009 17:35:25 »

They survive when you hit near them, but not close enough to give them full damage. It's like sometimes tank makes damage to some guy running, but not killing it.

     <=== click!
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Go Up
Print
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
© 2008-2016 | design by radarfox | webmaster VegasKill